Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Bilioner na HRU

Sladja Zubcevic HRU
BAS SLADJA HIT RADIO UZIVO

Još jedna premijera na YouTube kanalu HIT RADIO UŽIVO !

Slađa Zubčević, koju smo upoznali u takmičenju “Zvezde Granda”, u kome nas je oduševljavala svojim interpretacijama, snimila je novu pesmu. Pesma se zove “Bilioner”, i premijerno će biti objavljena 21. maja u 12 sati na YouTube kanalu HRU:

“Ja volim reći da je ovo “prijateljska” pjesma jer su na njoj radili moji prijatelji. Aranžman je radio Rahman Zahiri, a tekst je pisao Mikos Mikeli. Saksofon je odsvirao moj prijatelj i kolega Sal Mamudoski”.

Navikli smo da nam Baš Slađa peva “dvojke” i malo drugačije pesme od “Bilionera”.

“Znam da nešto ovako publika nije očekivala od mene, ali mi smo zaista mnogo ljubavi i truda uložili, tako da se radujem komentarima i vjerujem da će se mnogima dopasti. Pjesma je brza, moderna i sigurna sam da će pronaći put do srca publike”, rekla je za naš portal Baš Slađa

 Sa nestrpljenjem čekamo premijeru “Bilionera”, a potom sledi još jedna nova pesma, i to duet.

Baš Slađa i Nikola Ajdinović Šećer snimaju pesmu “To je ljubav”, za koju su spot nedavno snimali u Beču:

“To će biti pravi bum! Dovoljno je reći da je na tom projektu radila ekipa studija PATALO, Nenad Nikolić Patalo i Igor Jotić, spot je sniman u produkciji HRU, što znači da slijedi vrhunska pjesma i video”, najavljuje Baš Slađa.

 

Baš Slađa galerija fotografija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide