Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

HRU LOGOmanji

HIT RADIO UŽIVO, verifikovani muzički kanal, jedan je od najpopularnijih kanala narodne ex Yu muzike, što potvrđuje broj pratilaca koji se konstantno uvećava i milionski pregledi.

 

Na kanalu se nalaze snimci najpopularnijih, najpoznatijih i cenjenih pevača i instrumentalista, ali i mladih, neafirmisanih pevača i muzičara koji tek započinju svoju karijeru.

 

Možemo da se pohvalimo činjenicom da su mnogi pevači svoju pravu popularnost  i uspeh doživeli nakon objava kavera (obrada pesama) na našem kanalu.

 

Nastojimo da se razvijamo, pratimo trendove, uvodimo stalne novine.

Jedino što ne menjamo je kvalitet.

 

Želimo da istaknemo da tim HIT RADIJA UŽIVO čine profesionalci sa dugogodisnjim iskustvom, odgovornim i ozbiljnim odnosom prema poslu.
U našem timu su menadžer projekta, organizatori, kamermani, montažeri, dron piloti, ton majstori.

 

Raspolažemo najsavremenijom foto i video opremom, uz mogućnost dodatnog angažovanja: koncertne opreme, video bimova, ozvučenja. 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide