Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

DJ NEBA: 2023. definitivno moja najbolja godina do sada!

DJ Neba hit radio uzivo
DJ NEBA HIT RADIO UZIVO

Na kraju godine rezimiramo kakva je bila i donosimo odluke i planove za narednu godinu.

Ovih dana razgovaramo sa našim prijateljima – saradnicima o njihovim utiscima i daljim planovima.

Ako vam kažemo da je današnji sagovornik Nenad Živić, neki će znati o kome se radi, a neki ne. Ali, ako kažemo DJ NEBA onda svi znamo o kome je reč.

DJ NEBA je konačno, apsolutno zasluženo dočekao svojih “pet minuta”.

Da mu je ovo jako uspešna godina potvrdio je i Neba: “2023. je definitivno bila moja najbolja godina u karijeri koja traje punih 25 godina! U proseku sam radio pet dana nedeljno, što je moj maksimum. Posvetio sam se i produkciji, skoro sam izbacio novu pesmu, jedan remix je spreman i čeka svoj termin. Ostvario sam niz saradnji sa poznatim umetnicima i influenserima iz Srbije i regiona.

Radio sam u Srbiji, Nemačkoj, Austriji, Bosni, i Švajcarskoj, što je novo jer do sada tamo nisam nastupao.

Šta DJ NEBA želi u novoj 2024. godini?

“Želje su velike! Izbacivaću singlove na svakih mesec – dva tokom 2024. godine. Želim da održim ovaj tempo rada i još više da nastupam u inostranstvu. Voleo bih da moj rad upozna što više ljdudi, da kroz razne projekte dodjem do publike koja možda i ne prati toliko muziku”.

Za doček Nove godine tradicionalno nastupa na TV PINK.

“Tradicionalno sam za doček na televiziji PINK, sa kojom imam izvanrednu saradnju, koja mi je dala šansu da predstavim sebe na najbolji način”.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide