Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Dušica Ikonić: Volimo se i grlimo više

Dusica Ikonic HRU

Rezimiramo utiske iz “stare” godine i pravimo planove za novu.

Čega je bilo dovoljno, šta je dobro, a sta promeniti. O tome smo pričali sa DUŠICOM IKONIĆ, pevačicom koju podjednako vole da slušaju i publika i kolege.

“Ova, 2023. godina, bila mi je, nažalost, jedna od gorih godina. Ne na poslovnom planu, ali sam izgubila neke drage ljude, borila se sa zdravstvenim problemima…

Jedino je  poslovno bila dobra, standardno uspešna kao i prethodne godine.”

Šta Dušica želi u 2024. godini?

“Biću zahvalna ako mi ništa ne oduzima, ne mora ništa specijalno da mi donese.

Da smo zdravi, moja porodica, ja i ljudi celog sveta. Da emotivno budem “na nuli”, jer mi prija samoća i ne bih ništa menjala”.

Ljubav prema porodici, poslu i publici je njen pokretač, kaže Dušica.

“Da se šire ljubav i podrška, generalno i među nama kolegama, da se poštuju patrijarhalne vrednosti, moral, mir i blagostanje. Bogatstvo nisu ni novac ni karijera, već dobra dela, pomoć, razumevanje i podrška svakome, onoliko koliko je u našoj moći. Volimo se i grlimo više“.

Dušica Ikonić dočekaće Novu godinu radno, pevaće u restoranu “Mijajlović” u Kuršumliji.

“Prvi put nastupam blizu kuće, na jugu Srbije. Drago mi je da je odmah sve rasprodato, sigurna sam da ćemo se super provesti. Još sam srećnija što ću u Novoj godini zagrliti one koje najviše volim, ćerku i majku.

Imala je i poruku za kraj razgovora: “Od srca pozdravljam drage i predivne ljude HIT RADIJA UŽIVO, sve ljude koji nas slušaju i “čitaju”, budite mi zdravi i srećni u novoj godini. Ljubim vas”

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide