Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Elma Hadžić snimila kavere: Svako se može pronaći i izabrati šta mu se sviđa

Hit radio uzivo Elma Hadžić
Hit radio uzivo Elma Hadžić

Elma Hadžić, mlada i sve uspešnija pevačica polako zauzima mesto koje joj pripada. Sigurnim koracima ka samom vrhu.

Ljubav prema muzici rodila se još u detinjstvu. Učestvovala je na nekoliko festivala, gde je uglavnom pevala sevdalinke.

Gde god zapeva, Elma oduševi, a često i rasplače.

 Nedavno je snimila, u produkciji HIT RADIJA UŽIVO, devet obrada pesama, takozvanih kavera. Od devet pesama dva dueta sa kolegom Harunom Mehmedagićem.

“Pesme su odabrane na način da se svako može pronaći i izabrati šta mu se sviđa, a opet, nisam bežala od svog identiteta. Mislim da je sve savršeno ukomponovano i da smo napravili dobre rezultate”, kaže Elma za HIT RADIO UŽIVO.

Po prvim reakcijama reklo bi se da je u pravu, da je sve savršeno i da je odabrala prave pesme: “Pesme sam birala sa Vladom Vrčincem i još nekim meni bliskim ljudima. Konačno smo ih snimili, jer su nas 2020. godine, kada je bio prvobitni plan za snimanje, omele okolnosti nastale usled situacije sa koronom”.

“Snimanje je proteklo lagano, radili smo sa velikom ljubavlju prema ovom poslu, pa umor nismo ni osetili. Urađeno je sve kako sam želela, od video produkcije do miksa pesama. Nenad Patalo kao izuzetni profesionalac, odgovorio je na sve moje zahteve. Moram da pohvalim njegovu energiju, blagi i smiren pristup svemu koji je baš pomogao. Poslušala sam Nenadove i Vladine savete, verujući u njihove postignute rezultate i dugogodišnje iskustvo”.

Elma se na kraju razgovora zahvalila svima koji su učestvovali u realizaciji, radujući se novoj saradnji.

 

Elma Hadžić galerija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide