Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Ema Ema: Ova godina je moja, nema stajanja!

Ema Ema Hit radio uzivo
Ema Ema Hit radio uzivo

Na YouTube kanalu HIT RADIO UŽIVO možete čuti novu pesmu “Čuvam te, čuvam”.  

Pesmu je snimila Ema Ema, savršeno otpevala, emotivno i toplo, što ne čudi, jer je ovu pesmu posvetila svojoj ćerki, Lauri.

Pesma je rađena u studiju “PATALO”, potpisuju je Igor Jotić, kompozitor, tekst Mira Mijatović i Nenad Patalo, koji je uradio i aranžman.

“Verujem da će se mnoge majke pronaći u ovoj pesmi, a i tate, naravno. Želela sam da snimim pesmu posvećenu mojoj divnoj kćeri. Hvala joj na neizmernoj ljubavi koja mi je pomogla da iznesem ovu pesmu prepunu emocija”, rekla je EMA EMA za HRU.

Za ovu pesmu urađen je i spot u produkciji HRU.

Moramo, i želimo da istaknemo da je retko naići na takvog profesionalca kakav je Ema. Uživali smo na snimanju sa njom i njenom predivnom Laurom.

Spot je, između ostalog, sniman i u Ergeli “Ljubičevo”, gde smo se svi sjajno zabavili, što ćete videti na našim društvenim mrežama. 

“Zahvaljujem se mojoj Lauri na učešću u spotu! Hvala svima iza kamere i momcima na strpljenju, trudu i profesionalno odrađenom poslu!”, rekla je za kraj Ema i najavila nova snimanja, pesama i kavera.

 

Ema Ema – galerija fotografija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide