Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Jana i Šerif – uskoro novi duet

HIT RADIO UZIVO Jana i Serif
HIT RADIO UZIVO Jana i Serif

Jana i Šerif snimaju duet

Jana i Šerif Konjević snimaju duet!

 

Publika već prognozira da će biti veliki hit, a s obzirom na to o kojim se pevačima radi, prognoze će se verovatno ostvariti. Dva velika i cenjena pevača, među publikom, ali i kolegama, ukrstiće glasove i snimiti baladu.

“Ja sam počastvovana što će Šerif snimiti ovako dobru pesmu sa mnom, ovo mi je najlepši i najsrećniji dan. Šerife, hvala ti od srca, stvarno tako mislim, nemoj da misliš da se šalim”, rekla je Jana.

“Dugo smo se dogovarali i tražili pesmu koja će odgovarati i tebi i meni, nadam se da je ovo ta pesma i zaslužuje tvoju, moju i pažnju publike”, rekao je o pesmi Šerif.

 

Pesma se radi u studiju PATALO, melodiju je napisao Igor Jotić, tekst Sandra Savić, aranžman Nenad Patalo.

Najverovatnije će se zvati “Ja sa tobom želim sve”.

 

 

Jana & Šerif galerija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide