Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Jelena Gerbec i Robert Tadić snimili duet!

Jelena Gerbec Robert Tadic hit radio uzivo
Jelena gerbec robert tadic hit radio uzivo

Jelena Gerbec i Robert Tadić: Nova pesma na YouTube kanalu HIT RADIO UŽIVO!

Puko sam i pao sam” naziv je duetske pesme koju su snimili JELENA GERBEC i ROBERT TADIĆ, u produkciji JVC nights!

Pesma je pevljiva, brza i “ulazi u uši” na prvo slušanje, tako kažu oni koji su već čuli pesmu. Dovoljno je da kažemo da je trube svirao Marko Marković, a saksofon Tuncay Savlev!

Pesmu je prvo čuo Robert: “Nenad Patalo je meni pustio pjesmu i odmah mi se, na prvu, svidjela. Kada smo razmišljali koja bi koleginica mogla da otpjeva, kome bi legla, prvi izbor bila je Jelena Gerbec. Jako mi je drago da je prihvatila. Čast mi je i zadovoljstvo što sam u startu svoje muzičke karijere dobio mogućnost da sa estradnom zvjezdom snimim svoj prvi duet!”, kaže Robert za HRU.

 “Pjesma je jako vesela, radi se o tome kako drugi pokušavaju da nas rastave, ali ljubav pobeđuje i ostajemo najsretniji par”, otkrio nam je  Robert.           

“Mnogo se radujem i spotu, na čijem snimanju smo svi uživali!”, rekao je za kraj.

Pričali smo i sa Jelenom Gerbec: “Nenad me je pozvao, rekao da ima duetsku pesmu. Čula sam je, svidela mi se odmah i za par dana sam došla u studio i otpevala.

Moram da priznam da sam Roberta pratila u “Zvezdama Granda”, tako da sam znala da se radi o odličnom pevaču, ali smo se prvi put videli na snimanju”.

Sigurni smo da će vam se pesma dopasti. Rađena je u studiju PATALO, muziku je radio Igor Jotić, tekst Miladin Bogosavljević, aranžman Nenad Patalo.

Spot je snimljen u video produkciji HRU

Pesma izlazi 27. jula u 18h, biće na YouTube kanalu HIT RADIO UŽIVO!

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide