Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Jelena Gerbec: Srećna sam i ispunjena

Hit radio uzivo Jelena Gerbec
Hit radio uzivo Jelena Gerbec

2022. BILA MI JE ODLIČNA

Jedna od omiljenih pevačica uopšte, a svakako i na našem YouTube kanalu HIT RADIO UŽIVO je Jelena Gerbec.

Ako i vi pripadate onima koji vole kako Jelena peva, slušajte na HRU veliki broj pesama, popularnih kavera, koje je snimila za naš kanal. 

Ukoliko bi voleli da je čujete uživo, možete dočekati Novu godinu uz vašu omiljenu pevačicu. Pevaće u restoranu “Jezero” na Adi zajedno sa svojim kolegom Ljubom Perućicom i bendom “Posebno izdanje”.

Kad smo već kod ispraćanja stare i dočeka nove godine, pitali smo Jelenu kakva joj je bila 2022. godina: “Meni je 2022. bila odlična godina. Srećna sam i ispunjena, neka se i u 2023. nastavi ovako i biću zadovoljna. Samo da smo živi i zdravi!”

Jelena Gerbec je ovih dana snimila nešto jako interesantno za HRU. Sa kolegama iz orkestra Marka Đukića, otpevala je nekoliko pesama, i to samo “dvojki”. 

Uskoro, tačnije vrlo brzo, biće na YouTube kanalu HIT RADIO UŽIVO.

Jelena Gerbec galerija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide