Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Neša Twins i Zorana: Samo sa mnom si Amazon

twins i zorana hit radio uzivo
twins i zorana hit radio uzivo

Grupa TWINS i Zorana Pavić snimili su duet “Samo sa mnom si Amazon“.

Za kratko vreme pesma je našla put do publike i postala neizostavna na nastupima, žurkama i klubovima.

Kako je publika fenomenalno prihvatila pesmu, odlučili su da naprave i remix pesme. Preslušaj ga OVDE.

Izmedju nastupa, predstave i drugih obaveza, uspeli smo da “uhvatimo” Zoranu i popričamo kratko sa njom.

Koliko se razlikuje muzika iz vremena kada ste vi (grupa Twins i Zorana prim.aut.) bili u vrhu popularnosti i sada?

– Muzika oslikava vreme u kome živimo. Kada bi se vratili 50-60 godina…tačno oslikava vreme u kome živimo. Tako je i sa ovom aktuelnom muzikom. Citiraću Vlatka Stefanovskog, a njegove reči imaju težinu, rekao je da se danas muzika proizvodi, i da svaki klinac koji ima kompjuter, moze da se bavi “muzikom”.

Kako je na Vašim nastupima? Da li današnji klinci, mladi, znaju pesme koje su bile hitovi i pre dvadesetak godina?

– Meni je drago, nastupam često i sa grupom TWINS, što zaista, sve naše najveće hitove, gde god smo pevali, znaju i pevaju i klinci. Mislim na pesme “Plavi slon”, “Hoću da sam slobodna”, “Žetva”, “Jedino ti, živote moj” itd. Stvarno pevaju sa nama, što je lepo, pitanje da li su se i rodili kada su te pesme izašle. A devedesete imaju svoje mesto i uvek će imati svoje fanove, one koji su sve hitove izvođača devedesetih čuli i slušaju, iako se verovatno tada nisu ni rodili.  Puno je izvođača koji su ostavili traga. To su pesme koje će ostati.

Da li bi izdvojili nekoga sa današnje muzičke scene (kao interesantnog, talentovanog)?

– Nisam baš u toku. Verovatno ima mladih, uspešnih i talentovanih, ali ja ih nisam čula, pa ne bih volela da se o bilo koga ogrešim. Svako vreme ima i one koji će ostaviti traga i one koji su u prolazu. Ipak, setih se i izdvojila bih Sanju Vučić, sve žanrove peva fenomenalno, sa puno emocija i energije, govori više stranih jezika, upoznale smo se u serijalu “Na večeri kod”. Ona je jedna potpuno posebna, jednostavna devojka.

Zorana, šta trenutno radite i kakvi su Vam planovi?

– Trenutno nastupamo, promovišemo “Amazon”, u planu je dosta nastupa sa grupom Twins. Pojaviće se i druga verzija pesme “Božur”, za koju sam snimila spot, čekam a capella, ali čekam i jedan važan simbolični datum, da se tad pojavi. Upripremi je nova pesma, gostovanja mjuzikla “Vesele devojke”, koji volim da igram, uživam radeći ga, i pripremamo još jednu predstavu.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide