Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Nova Godina samo što nije! Aleksandra Ristanović: Samo da smo zdravi i srećni!

Aleksandra Ristanovic Hit radio uzivo
Aleksandra Ristanovic Hit radio uzivo

Samo da smo zdravi i srećni

Nova Godina samo što nije! 

Tim povodom, razgovarali smo sa Aleksandrom Ristanović.

Aleksandra neće pevati 31. decembra: “Ove godine sam odlučila da ne pevam sam doček, odnosno 31. decembra. S obzirom na to da ću pevati 30. decembra i 1. januara, taj dan ću iskoristiti da bar malo odmorim, opustim se u krugu porodice, dočekam novu 2023. uz moju dvogodišnju bratanicu Anastasiju, koja je svima nama centar sveta”.

Reprizu Nove godine pevaću u Beču“.

Na pitanje kakva joj je bila 2022. godina odgovara brza, nikad brža godina: “Kad živiš brzo kao ja, i ne stigneš da uživaš u nekim dešavanjima. Zato ja uvek volim da napravim par fotografija, objavim na mrežama, podelim sa publikom, pa mi se sledeće godine pojave kao uspomene, čini mi se tek tad, kada vratim film, osetim sve i setim se kako je zapravo bilo, i bude mi lepo”.

Od 2023. ne očekuje ništa, kako kaže: “Prestala sam da očekujem. Sve što me zadesi, prihvatam. Najvažnije mi je da smo zdravi, kako ja, tako moji najbliži i da sam srećna uz drage ljude”.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide