Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Novi coveri na HRU: Ema Stanković

Ema Stankovic i orkestar brace petrovic
Ema Stanković i orkestar brace Petrovic

Od pre nekoliko dana imate priliku da slušate nove kavere na našem YouTube kanalu HIT RADIO UŽIVO.

U pitanju je osam obrada, hitova narodne muzike, u izvođenju Eme Stanković uz orkestar Braće Petrović, a Emin gost je Eljez, poznati klarinetista.

Pesme su pravi hitovi, poput Cecinih “Volim te”, Sto put sam se zaklela”, “Pečat na usnama” Dragane Mirković, “Dođi što pre”, Vesne Zmijanac i druge.

Kao i većina pevača, Ema je još kao mala pokazala ljubav prema muzici: “Prvi javni nastup imala sam sa osam godina na festivalu na kom sam pevala izvornu, etno muziku. Učestvovala sam i kao starija na mnogim takmičenjima i osvajala prva mesta”, kaže Ema za HRU.

Saznali smo tokom ovog razgovora da Ema pored pevanja voli i ples.

Za ovo snimanje odabrala je različite pesme koje će se sigurno svideti publici. 

“Mislim da smo uradili pravu stvar, energije su nam s poklopile, hteli smo nešto novo i malo drugačije, Nenad Patalo je sve to “upakovao”, a iskoristiću priliku da se zahvalim svima koji su doprineli da ceo projekat tako izgleda i zvuči. Sigurna sam da uspeh neće izostati”.

 

Ema Stanković i orkestar Braće Petrović  galerija fotografija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide