Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Savo Perović: Ovom godinom baš zadovoljan

Hit radio uzivo Savo Perovic
Savo Perovic Hit radio uzivo

Zadovoljan sam 2022. godinom

Savo Perović javnosti je postao poznat nakon učešća u “Zvezdama Granda”, a zatim u “Zadruzi”.

Danas je sve uspešniji pevač pop muzike, mada smo nedavno imali priliku da čujemo kako peva i narodnu muziku. Na YouTube kanalu HIT RADIO UŽIVO, ukoliko već niste, čujte MIX pesama kojim je mnoge vrlo prijatno iznenadio. 

Savo puno radi, i karijera mu zaista ide uzlaznom putanjom, pa nas ne čudi da je, naročito ovom godinom, zadovoljan: “Moja 2022. godina je na poslovnom planu bila odlična! Puno se radilo, stvorilo se dosta poslovnih prilika, mnoga vrata se otvorila…tako da sveukupno, jako sam zadovoljan”, rekao je za HRU.

Novu godinu pevaće u Bijeljini, u klubu Hangar: “Radi se o predobrom klubu, prošle sezone sam tamo često pevao, ove godine sam ekskluziva za doček, što mi imponuje, jer jako volim publiku u Bjeljini”.

Savo ima puno poslovnih planova, ideja i želja, a jedna od njih je, možda i najveća, da se desi hit, i kako kaže, daće sve od sebe da uspe i podigne sebe na viši level”. 

Sigurni smo da će i uspeti, jer kao njegovi saradnici stojimo iza tvrdnje da je Savo pravi profesionalac u svom poslu!

 

Savo Perović i Anabela galerija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide