Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Sofija Perić: Mala više nije mala

Hit radio uzivo Sofija Peric
Hi tradio uzivo Sofija Peric

Sofija je, čini se, još kao devojčica odabrala svoj put, muziku, što i ne čudi s obzirom na to da je iz muzičke porodice.

Pre nekoliko godina upoznali smo je u “Pinkovim zvezdicama”. 

Imala je tri tinejdž pesme, a zatim je, par godina kasnije, snimila pesmu “Mala” po kojoj je najčešće prepoznaju. Ne zaboravimo da spomenemo i “Aritmiju”, kojom se predstavila na “Beoviziji”, 2019. godine.

Danas je Sofija pravi pevač, snima pesme i nastupa. Ima velike planove, želje i ciljeve, sigurni smo da će ih, korak po korak i dostići.

Na našem You Tube kanalu HIT RADIO UŽIVO možete slušati kavere koje je nedavno snimila: “Jako sam ponosna na kavere, na sebe i celu ekipu koja mi je pomogla da realizujem svoje želje.”

Za 2022. godinu Sofija kaže da je bila prelepa, pre svega radna, puna nastupa i planova, ali i ljubavi i sreće: “U ovoj godini naučila sam puno toga, zahvalna sam na svakom iskustvu.”

Ovu godinu ispratiće radno, pevaće u Bosni: ” U Bosni pevam prvi put, jedva čekam, garantujem dobar provod, žurku i veoma se radujem tom nastupu.”

Sofija kaže da će joj 2023. biti spektakularna, sprema nove pesme, još jedan projekat u produkciji HIT RADIJA UŽIVO i očekuje je puno nastupa: “Volela bih da mi sledeća godina bude uspešna na poslovnom planu, velika želja mi je hit pesma. Želim da ostavim trag i da me pamte po muzici koja budi najlepše emocije.”

Još jedna Sofijina želja je da snimi duet pesmu koja joj se jako dopala, ali zasada nam nije otkrila koja je pesma u pitanju i sa kim bi taj duet otpevala. 

To ćemo saznati u narednom periodu i svakako podeliti sa vama.

Na kraju razgovora, Sofija je svim slušaocima i čitaocima poželela srećnu Novu godinu i Božićne praznike”.

 

 

Sofija Perić galerija 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide