Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

Jovana Seležan: Oduvek sam volela da pevam i da sam u centru pažnje

Hit radio uzivo Jovana Selezan
Hit radio uzivo Jovana Selezan

JOVANA SELEŽAN NA HRU

Jovana Seležan snimila je sa bendom iL MONDO, za YouTube kanal HIT RADIO UŽIVO osam kavera, odnosno obrada pesama, od kojih je jedan duet. Pesmu “Muzika” sa njom je otpevao Srđan Horvat. 

Jovana živi u Novom Sadu, bavi se pevanjem i za sebe kaže da je kao mala volela da bude u centru pažnje, da je u prvim redovima i da bude zapažena.

Bila je ambiciozna, pohađala časove pevanja, pa je od hobija, pevanje postalo Jovanin posao.

Sam početak nije bio lak. Nakon srednje škole želela je da peva, tražila bend, ali bezuspešno, pa je kako kaže “odustala od muzičkog sna” i upisala gastronomiju.

Usledio je interesantan obrt. Prilikom jednog izlaska “na muziku”, Jovanino društvo sprovelo je ideju da Jovana otpeva nekoliko pesama.

Zadobila je simpatije budućih kolega, i imala sreće da je koleginica koja je pevala bila spremna da joj pomogne i uvede je u posao. Vodila je na svirke sa sobom, čak joj davala i pola svog bakšiša.  Tako je izgledao Jovanin početak. Sve je više pevala, bilo je sve više posla, učila je pesme, bogatila repertoar. 

Odrasla je uz pesme Željka Joksimovića, od narodne muzike slušala je Draganu Mirković i Južni vetar. 

Sada zna i rado sluša mnoge narodne pevače, peva njihove pesme. Voli Stoju, Šemsu, Bojanu Barjaktarević…

Danas Jovana peva, nastupa, dobija svoje mesto.

“Posle kavera, planiram da izbacim pesmu, ali nigde ne žurim, trenutno mi je najbitnije da radim na sebi i svom glasu, a pesma će doći u pravom momentu, kada bude vreme za to”, kaže Jovana za HRU.

 

 

Jovana Seležan galerija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide