Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.
Contact us now +1128 5255 8454
support@elated-themes.com

Instagram Feed

HRU ekskluzivno najavljuje

HIT RADIO UZIVO
HIT RADIO UZIVO

HIT RADIO UŽIVO radi punom parom. Snimaju se kaveri, spotovi

Nekoliko projekata je u pripremi, dosta njih je u montaži, a neki su nedavno izašli i možete ih slušati na našem YouTube kanalu HRU

Želimo EKSKLUZIVNO da najavimo dva projekta koja su u pripremi. Sada ćemo vas samo zagolicati, a više ćete saznati narednih dana kada bude snimanje.

Sigurni smo da će vas oduševiti pesme, kaveri pevačice koju obožavate! Otkrićemo vam da je reč o jako popularnoj pevačici koja je nedavno izbacila svoju novu pesmu.

Drugi projekat na koji želimo da obratite pažnju biće kaveri pevačice koja peva već nekoliko godina, s obzirom na to da je počela jako mlada, ali sada želi da napravi krupnije korake i gradi karijeru. O kome se radi, čitaćete na našem portalu narednih dana.

Pratite nas na društvenim mrežama, gde ćete videti atmosferu sa snimanja, fotografije…

O narednim dešavanjima obaveštavaćemo vas na web portalu, instagramu, fejsbuku i tiktoku. 

Ukoliko niste pročitali o kaverima Elme Hadžić, pročitajte OVDE.

 

Galerija fotografija

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide